Bent u op zoek naar een afbouwbedrijf?

Nieuwbouw, verbouw en renovatie
  • Binnen 24 uur antwoord op uw offerte
  • Alle soorten stucwerk
  • Netjes afgeleverd

Tegelwerk

Bij de afbouw van een renovatie- of nieuwbouwproject kan Huisafwerking.nl ook het tegelzetwerk verzorgen in badkamers, keukens, toiletten of andere ruimten. Niet alleen de kwaliteit van de tegel, maar met name die van het zetwerk bepaalt of de vloer de uitstraling krijgt die hij verdient. Foutjes of een gebrekkige afwerking zijn funest. Slecht maatwerk of een irritante naad zijn details die het effect van de hele vloer of wand raken.

Een tegelwand of tegelvloer kan worden ontsierd door foutief zet- of legwerk of een gebrekkige afwerking. De tegelzetters van Huisafwerking.nl zorgen ervoor dat de tegels die u heeft uitgekozen, volledig tot hun recht komen in een onberispelijke tegelwand of -vloer. Ook voor het inslijpen, leggen en installeren van vloerverwarming kunt u bij Huisafwerking.nl terecht.


Huisafwerking.nl hanteert een strakke planning van de werkzaamheden en ziet toe op een vlotte uitvoering zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van behaaglijk warme voeten in de badkamer, woonkamer of het toilet.  Met onze ervaring plakken we de tegels onberispelijk aan de wand of zetten we de vloertegels foutloos in de specie. Tot en met de laatste voeg is er volledige aandacht voor een perfecte afwerking. En we gaan niet eerder weg voor alle werkzaamheden volgens afspraak zijn uitgevoerd.

Recente projecten