Bent u op zoek naar een afbouwbedrijf?

Nieuwbouw, verbouw en renovatie
  • Binnen 24 uur antwoord op uw offerte
  • Alle soorten stucwerk
  • Netjes afgeleverd

Spuitwerk

Als alternatief voor glad stukadoorswerk wordt steeds vaker spuitwerk (Spack) toegepast bij de afwerking van muren en plafonds. De korrelstructuur van spuitwerk geeft het oppervlak een nette uitstraling. De dikte van de korrel is te variƫren van fijn naar grof.

Spuitwerk wordt doorgaans wit op de wand of het plafond gespoten en is later altijd overschilderbaar. Direct op kleur brengen is ook mogelijk. Samen met de stootvaste eigenschappen is spuitwerk een duurzame afwerkingsmethode. Daarbij komt dat het prijsvoordelig is, afgezet tegen andere afwerkingswijzen. Dat maakt spuitwerk een ideale standaard afwerkingsmethode.

Voorwaarde is wel dat de pleister geschikt moet zijn om te vernevelen. Spuitwerk is minder geschikt wanneer de woon- of werkruimte maar gedeeltelijk ontruimd kan worden. Dan kan beter worden gekozen voor handgesmeerde pleister.

De voorbereiding, de opstelling van apparatuur en materiaal, het spuitwerk zelf en de opruimwerkzaamheden worden door ons team vlot en vakkundig uitgevoerd. Met een minimum aan tijdverlies kunt u de ruimte zo weer in gebruik nemen.

Recente projecten