Bent u op zoek naar een afbouwbedrijf?

Nieuwbouw, verbouw en renovatie
  • Binnen 24 uur antwoord op uw offerte
  • Alle soorten stucwerk
  • Netjes afgeleverd

Sierpleister

Sierpleister als wandafwerking is sterk in opmars. De variaties zijn de afgelopen decennia sterk uitgebreid waardoor er voor ieder interieur een passende toepassing mogelijk is. Van modern en minimalistisch tot klassiek en weelderig.

 

Huisafwerking.nl brengt veelgebruikte sierpleisters als Spachtelputz en Structuurputz aan, maar ziet ook dat varianten als leem met zijn natuurlijke uitstraling en Italiaans stucmarmer met zijn levendige structuur steeds populairder worden.
 

Spachelputz

 

Met Spachtelputz voorziet u uw wanden van een stijlvolle, decoratieve afwerklaag. Deze sierpleister bestaat uit marmerkorrels die door kunststof (lijm) worden gebonden. Voordeel hiervan is dat de Spachtelputz boen- en stootvast is en meerekt met de werking van de muur, waardoor scheurtjes vrijwel nooit voorkomen. De keuzevrijheid in kleur en structuur maken het mogelijk uw wand naadloos te laten aansluiten bij de rest van uw interieur. De korrelstructuur zorgt voor een regelmatige en rustieke uitstraling, die past bij zowel klassieke als moderne stijlen.


Voor al uw sierpleisterwensen kunt u terecht bij Huisafwerking.nl. We informeren u graag verder over de mogelijkheden.

Recente projecten